Månedens bedrift

Månedens bedrift – At Bygg AS

Skrevet den 19. desember 2020

På vårt styremøte for mars møtte vi Christoffer Bergsholm og Tobias Hagen til en hyggelig samtale. De to er daglig leder og prosjektleder i AT-Bygg AS. Et ungt og spennende tømrerfirma med base i Stokke.

Bedriften slik den er kjent i dag ble stiftet i 2015 som en videreføring av den for mange kjente Stokke bedriften Byggmesterfirma Arild Abrahamsen. Kunnskapene til Arild Abrahamsen har AT-bygg bygget videre på. Tobias og Christoffer er blant dagens ansatte som har gått i lære hos Arild, som i dag har trukket seg tilbake i pensjonslivet, mens unge krefter har kommet til og staket ny kurs.

AT-bygg har i dag elleve dyktige ansatte, seks av disse har svennebrev som tømrer og de har tre lærlinger. Daglig leder Christoffer sier de gjerne kunne tenke seg å øke staben med 3-4 faglærte og selvstendige tømrere. For med en solid ordrereserve og god tilgang på prosjekter ser de muligheten til å ekspander. Bergsholm er også godt fornøyd med å ha lærlinger, og synes det er viktig å ta en del av ansvaret med å utdanne nye håndverkere, samtidig som han ser på den som god mulighet til å få nye dyktige medarbeidere.

Som en totalleverandør levere AT-bygg nybygg, tilbygg, bad og rehabiliteringsjobber fra start til slutt sammen med faste underleverandører innenfor alle fag. Dette gjør at kunden kan forholde seg til en prosjektleder som har kontrollen gjennom hele byggeprosessen. Enklere for kunden og for prosjektlederen, kommer det klart fra Tobias. De ansatte har bred erfaring og tar på seg alle typer oppdrag.  

Tobias mener deres sentrale beliggenhet i Stokke egner seg godt da AT-bygg både har prosjekter i Tønsberg- og Sandefjordsområdet. Bedriften går også med planer om å bygge nytt lager og kontorlokale, men de har ingen planer om å flytte ut av Stokke.

Når vi spør de to om hvilke fremtidsutsikter de har for AT-bygg har de planene klare. Med nye kontorlokaler og økende ordrereserve har de som mål å øke omsettingen, ansette flere dyktige håndverkere og styrke deres posisjon i markedet. Christoffer og Tobias ønsker også å finne gode tomter hvor de kan bygge boliger for salg i egenregi.

Dette pågangsmotet hyller, og applauderer SHIF og vi som forening skal gjøre det vi kan for å støtte de seriøse bedriftene i vår bransje som vil opp og frem. Vi gleder oss til å følge AT-bygg i fortsettelsen, lykke til!