Informasjon

Ny portal for Sandefjord

Skrevet den 20. juni 2013

Endelig EN portal på nettet til ALT i Sandefjord! Det er viktig at de som aktivt søker informasjon om Sandefjordfinner det de leter etter og mer til.

Sandefjord Næringsforum, hvor SHIF er med, så et behov for å samle informasjon om å flytte til byen vår på nett, noe som kunne romme både næringsliv og informasjon om byens muligheter og mangfold.

Vi vil ikke gå glipp av kloke hoder – vi må overbevise om at Sandefjord er nettopp den byen de bør velge, enten det er for å etablere eller relokalisere en bedrift, eller velge å ta en jobb i et av byens selskaper. Inspirert av vår vennskapsby Varberg i Sverige, har Sandefjord Næringsforum i fellesskap utviklet en portal for innbyggere, innflyttere, besøkende og næringsliv.

Det er Sandefjord Kommunes informasjonsavdeling som har ledet prosjektet på vegne av Næringsforum, og det er Emagine som står for webløsningen.

En stor takk for flott innsats!

Dette er bare begynnelsen på en portal som skal videreutvikles over tid. Har du innspill til forbedringer eller saker, ta kontakt med Anna i SHIF, så spilles disse inn til kommunens informasjonsavdeling.

Gå inn og se HER !